Мода

Актерот Жарко Димоски е маж со стил (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Актерот и шоумен Жарко Димоски кој од неодамна е ново заштитно лице и водител на ТВ магазинот за џентлмени, Џентлмен Магазин, важи за маж со стил.

Жарко е уметник кој негува еден свој посебен стил, препознатлив. Зависно од приликите, тој знае секогаш да комбинира најдобро она што треба.

За Жарко препознатливо е неговото носење на шапки, или пешири. Најчесто носи качкети.

На првото снимање на емисијата Џентлмен Магазин, се појави во одлична сина комбинација на одело од Бициани, во комбинација со бела кошула и кафени кондури.

Еве како изгледаше Жаре.

За авторот

The Gentleman