Метрополи

ALFRESCO 64, најдобриот виски бар во светот

Напишано од martin

Бангкок е дефинитивно каде што ќе може да ги остварите вашите соништа, бидејќи ова е град каде што може да се најдат барови и кафулиња за сечиј вкус. Денеска внимание дадовме на љубителите на виски. На висина од 245 метри на 64 кат се наоѓа Alfresco 64 виски барот.

Alfresco 64 е дел од Лебуа хотелот и е измислено место за сите оние кои сакаат да уживаат во квалитетно виски. Овој хотел соработува со компанијата Chivas Regal.

За авторот

martin