+18

Ангел кој слави 40 години (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

И на 40 години може и мора да се изгледа добро. Еве еден пример. Алесандра Амбросио која денеска слави 40 години изгледа магично.

За авторот

The Gentleman