Технологија

Apple часовниците презентираа нови колоритни ремени во чест на пролетта

Напишано од Mr. N

Компанијата Apple ги презентираше новите колоритни бои на својата колекција на “Apple Watches“. Најновите додатоци заземаат поживописно расположение што добро се вклопува во новата сезона – дури и ако не сте во можност да излезете надвор за да го прикажете тоа.

Sport Band колекцијата сега вклучува „Cactus,” “Grapefruit,” and “Surf Blue“, додека Sport Loop има „Neon Lime“, „Neon Pink“, „Surf Blue“, „Vitamin C“ и „Sunshine“. Модерниот ремен сега доаѓа во две нови опции: “Deep Sea Blue” и “Raspberry,” додека кожниот ремен вклучува “Peacock”.

Nike Sport Loop исто така доби освежување, достапно во „World Indigo/ Lime Blast“ и „Hyper Crimson/ Neptune Green“ комбинација. Nike Sport Band исто така ги ажурираше „Black / Lime Blast“ и „Midnight Turquoise / Aurora Green“.

За авторот

Mr. N