Технологија

Apple го претстави iMac Pro

Apple постојано прави огромни апдејтирања на iMac линијата со посветли и шарени екрани, побрзи Kaby Lake процесори, поголема меморија, подобра графика и побрзо складирање. На крајот на оваа година Apple најави претставување на нешто посебно, а тоа е iMac Pro.

За авторот

martin