Технологија

Apple со iPod кој ќе има all-screen дизајн

Напишано од Mr. M

Се ближи денот кога компанијата Apple треба да го објави својот нов iPod. Според некои информации, се очекува iPod да има all-screen дизајн без рамка и да биде сличен на новиот iPhone XS модел. Ако се навистина точни овие тврдења, ќе може да се види дека компанијаата Apple целосно ја менува насоката, а тоа исфрлување на копчето кое што го имаше на своите уреди.

Apple ќе има свој настан на 25 март, така да ќе бидеме во исчекување од новостите.

Како што кажавме погоре, компанијата прави голем чекор. Со самото тоа што полека го укинува своето препознатливо копче кое што е на долниот дел кај уредите, следува нова генерација на Apple уредите.

За авторот

Mr. M