Архитектура

Apple Park е конечно отворен за посетители

Напишано од Пјер

Новиот Apple Park Visitor Center е конечно отворен. Посетителите ќе може да го видат ова чудо одблиску, заедно со сите негови архитектонски и технолошки иновации.

Дизајниран од Foster + Partners

За авторот

Пјер