Најново

Apple подготвува телефони на преклоп

Напишано од The Gentleman

2021 први сеуште не ни тргна, а веќе имаме технолошки најави кои се навистина возбудливи. Најголемиот светски бренд Епл оваа година, според најавите, ќе претстави телефон на преклоп. Чудно од страна на Епл но вистинито.

Неја гледаме иднината на такви телефони, но оние што произведуваат и развиваат сигурно имаат приччина повеќе за тоа.

Веќе се работи на тестирање на овој модел, и се очекува соопштение за јавноста каде би се најавил овој телефон.

 

За авторот

The Gentleman