Технологија

Apple Watch Nike+ и Kevin Hart се феноменална комбинација

Напишано од Нино

Нова фраерска серија на реклами на Apple Watch Nike+, со Kevin Hart во главната улога. Комичарот е екстра мотивиран, и прави лудории по прашањето на часовникот – “Are we running today?”

Серијалот во продолжение –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)