Успешни приказни

Аријана Коскарова и Марко Јовановски гости во Џентлмен Магазин оваа среда (ВИДЕО)

Оваа среда имаме супер забавна емисија со двајца исклучително успешни луѓе. Зборуваме со една дама, која е одлична во она што го работи, Аријана Коскарова.

Зборуваме и со Марко Јовановски, на многу теми, култура, џентлменство, сообраќај, ќе излеземе ид ас еповозиме низ скопските улици. Затоа бидете со нас во среда од 20:45 на МТВ1.

Негувајте добри навики. Бидете џентлмени!

За авторот

The Gentleman