Мода

Азиската мода на откачени очила за сонце започна да се комбинира низ Европа

Напишано од Mr. N

Сончевите денови земаа замав, зимата е веќе заборавена. Доволно знаци за враќање на стилот со наочарите. А последните модни трендови, особено оние од Shanghai Fashion Week, најавија нови трендови кај овој главен летен аксесоар. Како и во целиот свет на модата, и сите новитети кои изгледаат како да се извадени од циркуз, така и кај наочарите. Ова лето најверојатно ќе биде во еден знак, што по луди дизајни на наочари толку по модерно.

Азиската мода на откачени трендови се почесто може да се види низ Европа, затоа со време фатете го трендот и одберете нешто слично од галеријата –

За авторот

Mr. N