Задолжително

И бадниковото лепче е одлична причина за креативност

Напишано од Нино

Екипата на ТопШоп Македонија уште еднаш пријатно не изненадува со нивната креативност. Овојпат, нивниот фокус е на Бадниковото лепче.

Свртете ја Бадниковата погача и освојте подароци и попусти!

Станува збор за наградна игра БАДНИКОВА ПОГАЧА. Можеби токму денеска ќе биде вашиот среќен ден, па поради тоа ТопШоп Македонија ви нуди да ја свртите погачата, паричката сигурно ќе ви се падне, а добитниците ќе бидат во можност да освојат 120 подароци и попусти од 5%, 10% и 15% на нивните производи. Подароците ќе бидат доделени на 16.01., а попустите можете да ги искористите веднаш.

Свртете ја Бадниковата погача ТУКА – goo.gl/gswhza.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)