Автомобили

Bandit9 со мотор од иднината – Odyssey Motorcycle

Напишано од Пјер

Летово, дечките од Bandit9 направија свое ремек дело наречено – Harley-Davidson Street 750 Dark Side. Овојпат, тие не носат во иднината, со црниов Бетмен мотор – Odyssey.

За авторот

Пјер