Автомобили

Бентли го промовираше новиот CONTINENTAL GT SPEED CONVERTIBLE 2022 (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Еден од најголемите и најлуксузни или премиум автомобили во светот, и симбол на џентлмените, Бентли го промовираше својот нов модел за 2022 CONTINENTAL GT SPEED CONVERTIBLE.

Погледнете како моќно изгледа ова ремек дело на Бентли.

За авторот

The Gentleman