Одржување

Берберницата во Fortnum & Mason ни ја доловува лондонската традиција

Место кое што претставува вистински рај за модерните џентлмени кој што ви нуди се од добра фризура, масажа на вашата глава до безброј третмани за одржување на брадата и на косата. Прекрасен спој од традиционалното и современото, посетителите на една од најпознатите берберници во Лондон може да учекуваат услуга од прва класа која што има за цел да стави церемонија во машката нега.

Она што ја прави оваа берберница уште повеќе традиционална се убавите дрвени шкафчиња дизајнирани за да бидат изложени машки аксесоари за негување. Погледнете ја галеријата!

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)