Спортски вести

Берлускони и Галијани отвараат нов клуб

Напишано од Пјер

Се зборува на големо дека Берлускони и Галијани сакаат да го превземат клубот Монца. Останува да видиме дали ќе се остварат плановите кои според потеклото на Галијани кој е од Монца се реални.

Монца игра во Серија Ц но познавајќи го know how-то на овој тандем може да очекуваме влез на голема врата.

За авторот

Пјер