Серии

Billy Bob Thornton во нова сериска зараза ‘Goliath’

Напишано од Нино

IMDB

Голијат е кратка серија, со одлична квалитетна актерска екипа базирана на интересен адвокатски случај. Целата сезона е достапна, надвор е камен ладно, што значи дека идеалните услови се пред вас –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)