Мода

Boss со празнична кампања – HOLIDAY IN THE FAST LANE

Модниот бренд Hugo Boss конечно се појави со својата најнова празнична кампања за Boss. Брендот го претстави своето наново издание под името Holiday in the Fast Lane.

За авторот

martin