Настани

Погледнете кој се беше присутен на промоцијата на ОМЕГА

Напишано од Пјер

Божиновски часовници и накит, организараше одличен настан со цел да ги промвира најновите модели на луксузниот бренд на часовници Омега.

На настанот кој се одржа во Македонската Филхармонија беа присутни голем број на гости од бизнис секторот, како и познати личности.

На настанот беше презентиран и часовникот  “Dark side of the moon” носен на Аполо 8 во патот околу месечината.

Погледнете кој се беше присутен на настанот

 

За авторот

Пјер