Задолжително Селебрити

Брада, нова фризура и стомачни….трансформација која ги освојува девојките

Напишано од Пјер

Денес можете да слушнете една вистина која ја говорат девојките – брадата и фризурата кај мажите, е исто што и шминката кај девојките. Жива вистина!

А штом додадете и намалени килограми, и видливи стомачни мускули, тогаш трансформацијата е целосно успешна. Така да денес е лесно да изгледате фраерски. Се што треба е да ја најдете прикладната брада за вашиот лик (Friday Shop нега и одржување), фризура која ќе ве прави фраер, и тренинг и исхрана за добро тело. Затоа не се откажувајте, пробувајте голем број фризури и бради (следете не секој ден, нашите статиис е полни со предлози), и вежбајте секој ден. Успехот е загарантиран.

Доколку не ни верувате, погледнете ги двата познати примери во продолжение. Двајцата се глумци, кои добро ги знаете, и кои се потрудиле да нивниот надворешен изглед изгледа феноменално. Нивното минато е скроз заборавено.

Џона Хил

Џон Красински

За авторот

Пјер