Селебрити

Бред Пит – господар на 90-тиот стил

Напишано од Mr. N

Вклучувањето на Бред Пит во нашето рангирање за најдобро облечен маж кај познатите личности, не натера да размислиме дека неговиот личен стил ниту еднаш не изгледал лошо во неговата кариера.

Пит е еден од водечките актери во својата генерација, што значи дека неговиот стил честопати се наоѓал под радарот, но тоа не значи дека човекот не знаел да се облекува.

Наместо да размислува за популарни брендови, Бред практикувал кежуал изглед.

Сепак, зачудувачки, 90-тиот стил на Бред Пит се уште е актуелен на модните писти и улици во денешницата.

Погледнете како изгледа господарот на 90-тиот стил во продолжение

 

За авторот

Mr. N