Луксуз

Breitling Chronoliner B04 часовникот со црвено злато

Breitling е веќе долго време поим за луксуз, а овој пат тие уште еднаш го покажаа тоа преку ограничената серија на Breitling Chronoliner B04 часовниците. Breitling Chronoliner B04 ќе биде навистина впечатлив часовник на вашиот зглоб, бидејќи дијаметарот на куќиштето е 46 мм и целото куќиште е обложено со црвено злато кое дава огромна доза на луксуз.

Во внатрешноста на овој модел се наоѓа феноменалниот Caliber B04 механизам кој ви нуди резервна енергија до 70 часови. Златната боја во комбинација со темно сината нуди огормна ексклузивност.

За авторот

martin

1 Коментар