Мода

Брендот New Era со разновидна пролет/лето колекција на капи

Напишано од Mr. N

Како што навлегуваме во пролетната и летна сезона, брендот New Era ја објавува својата пролет/лето 2019 колекција, во која се прикажани разновидни видови на капи, започнувајќи од шеширот, beanie капа, шоферска капа, федора и многу други избори.

Погледнете ја колекцијата низ следнава галерија

За авторот

Mr. N