Стил

Брендот Prada нуди можност сами да си дизајнирате кошули

Напишано од Mr. M

За сите оние мажи кои се разбираат во модата, знаат дека кошулите се најпопуларните парчиња на брендот Prada. Овој пат, компанијата на своите клиенти им нуди можност сами да си ја креираат кошулата за себе.

Нормалните Prada кошули денеска на пазарот може да се најдат во различни видови, а сега ќе имате можност две комбинации да споите во една и на тој начин да добиеме кошула која никој друг би ја немал освен Вие.

Кога ќе ги одберете вашите два модела на принтови и графики од кои сакакте да ви биде кошулата, компанијта започнува со изработка.

За авторот

Mr. M