Селебрити

Британскиот моден шарм од свадбата на Pippa Middleton и James Matthews

Напишано од Пјер

Секоја свадба е полна со модни новитети, па дури и оние кралските. Во продолжение најдобро облечените од свадбата на Pippa Middleton и James Matthews, од нивната потесна фамилија па се до Роже и Мирка.

За авторот

Пјер