Архитектура

Burotime – Канцелариски мебел за луѓе со стил

Напишано од Пјер

Дали знаете дека од пред неколку месеци за пв пат во Македонија се отвори светски познатиот бренд Burotime кој е глобално познат по уникатните дизајни кои се наградени од најголемите светски манифестации и настани.

Burotime има свои претставништва во голем број на држави во светот, а она кое што го прави совршен е тоа што има навистина дизајни кои никого не оставаат рамнодушен.

Burotime беше дел и од првиот избор за Мажи на годината во Македонија.

Погледнете низ галеријата за каков врвен канцелариски мебел се работи.

 

За авторот

Пјер