Креатива

CALVIN KLEIN со супер домашна колекција во чест на ANDY WARHOL

Напишано од Пјер

Благодарение на Raf Simons/Calvin Kleine соработката со фондацијата на Andy Warhol – Foundation for the Visual Arts.

Супер кретива, скоро фраерска како домашната колекција на FridayShop. 

 

 

One of each, please….

За авторот

Пјер