Автомобили

CAR PORN: 1988 FERRARI TESTAROSSA

Напишано од The Gentleman

Следната година, некаде во првиот квартал, Париз ќе биде домаќин на љубитечллите на ретро автомобили. Колекцинерите ќе можат одблиску да ги видат своите омилени парчиња, а едно од нив е дефинитивно 1988 Ferrari Testarossa.

Уживајте –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman