Автомобили

CAR PORN на неделата: 1964 JAGUAR E-TYPE SERIES I

Напишано од Пјер

Во стилот на агент од филмскиот серијал Kingsman, 1964 Jaguar E-Type Series I конечно ќе биде за продажба на аукцијата Gooding & Company.

Како викаат – It only got better with age.

За авторот

Пјер