Автомобили

CAR PORN на неделата: 1973 FERRARI DINO 246 GTS

Напишано од Пјер

Аукцијата на винтаж автомобили се сели во Париз, на Rétromobile week, каде сите очи се вперени во 1973 Dino 246 GTS.

Лудило –

За авторот

Пјер