Автомобили

CAR PORN: PORSCHE 911 S TARGA 1971

Напишано од The Gentleman

Мажите со стил знаат што е добро и што значи да се биде “мангуп”. Модерно и со ретро шмек – 1971 Porsche 911 S Targa е еден од најдобрите автомобили со уникатна вредност и изглед кој секој би го посакал, нели?

Matt Malamut

Matt Malamut

 

 

 

За авторот

The Gentleman