Успешни приказни

Целата емисија со Дане Кузмановски и Бојан Саздов е веќе онлајн (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Уживајте во 25-то издание на Џентлмен Магазин заедно со успешниот бизнисмен и хедониста Дане Кузмановски и Бојан Саздов, претприемач кој зборува за читањето како навика на еден модерен господин.

#бидиџентлмен​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​

За авторот

The Gentleman