Мода

Целосен моден водич за комбинирање на црна гардероба со кафени обувки

Напишано од The Gentleman

Црна и кафена?! За многумина комбинација на бои кои не одат една со друга, но според нас, и тоа како може да се комбинира. Комбинациите со бои се премногу важни за машкиот стил за да ги игнорираме. Со правилна комбинација, модниот стил изгледа перфектен.

Во минатото комбинациите со бои биле сведени на минимум, па мешање на црно и кафено било надвор од сите правила. Денес, модата нема правила, но стилот кај мажите и тоа како има правила. Велат дека комбинирањето на црното и кафеното е задолжително. Особено, црна гардероба, со кафени обувки.

Затоа, во продолжение имаме голем број на комбинации на оваа тема, од формални па се до кежуал, од фармерка со лоафер чевли, па се до одело и темно кафена класична обувка.

И секако, не заборавајте да проверите што има ново на темава, на вашиот најверен онлајн пријател FridayShop

Casual ситуации, дали на работа дали надвор од неа

Semi Formal ситуации, претежно поврзани со настани

Црни кежуал фармерки со кафени чевли

Црни фармерки со кафени чевли

Црно одело со кафени чевли

Црни панталони со кафени чизми – Boots

Црни панталони со кафени Brogues чевли

Црни панталони со кафени Loafers чевли

Црни панталони со светло кафени чевли

Црни панталони со темно кафени чевли

За авторот

The Gentleman