Стил

Целосен водич за модно комбинирање со кафената боја

Напишано од Mr. N

Последниве месеци отрувме со боите на машките стилови, па срамота е да не посветиме една статија и на бојата на есента, односно кафениот машки стил.

Последниве недели сме посветени на машките комбинации со боите. Денес фокусот ни е на кафената боја. А погледнете околу вас, секој втор маж комбинира со неа, особено во овој есенски период од годината.

Покрај класичните блузи и чевли во кафена боја, денес се почесто гледаме и формални стилови со кафено одело или кафен каки бејзер.

Во продолжение 9 едноставни начини, каде кафената боја го има главниот збор

Кафени чевли

Кафена вратоврска

Кафено одело

Кафена кошула

Кафена јакна

Кафен џемпер

Кафен капут

Кафен костум

Кафени панталони

За авторот

Mr. N