Интервјуа

CEOто на PepsiCo има фантастичен однос со своите вработени

Напишано од Нино

CEOто на PepsiCo, Indra Nooyi, накратко разговара на тема нејзиниот менаџерски стил, поточно нејзиниот однос со вработените во големата корпорација. Интересен начин на почит кон своите вработени, кои слободно може да се ископира и на нашето тло. Слушнете за што станува збор –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)