Пијалоци

Чашата е важен дел од пиењето виски

Напишано од Mr. N

Како што созреваме се повеќе и повеќе нашите вкусови и навики се менуваат. Го менуваме стилот на облекување, ја менуваме храната која ја конзумираме, начинот на живот и секако вкусот за добар пијалок, односно вкусот за добро виски. Време е да заборавите на пивото кое сте го пиеле во деновите од колеџот и на другите евтини пијалоци. Секој модерен господин вреди да се разбира во добар пијалок, а еден од омилените машки пијалоци е дефинитивно вискито.

Не е само да пиете виски, многу е важен начинот како го пиете. Квалитетното виски заслужува убава чаша во која ќе го пиете. Поради тоа ние во Friday.mk решивме да ви одвоиме неколку креативно изработени чаши за виски кои секој би ги посакал во својот дом.

За авторот

Mr. N