Во светот на часовниците

Часовник на неделата: Breitling Chronomat B01 42 Bentley

Напишано од The Gentleman

Breitling Chronomat B01 42 Bentley е идеален часовник кој ќе ве освои на прва. Оваа лимитирана серија на хрономат од овој бренд е одличен.

Breitling во соработка со Бентли прават часовници уште од 2002 година. Прва соработка беше да креираат табла во Бентли Continental GT.

Материјал: stainless steel

Ширина: 42mm

Висина: 15.1mm

Водоотпорност: 200m

Резерва: 70 часа

Цена: 6,650 евра

За авторот

The Gentleman