Стил

Четири мажи поради кои белата клот маица стана актуелна во модниот свет

Напишано од Mr. N

Мажот кој носи обична бела маица е за 12% попривлечен за жените.

Истражувачите тврдат дека белата маица ги проширува рамениците и го намалува струкот кај мажите, па тоа ги прави по мажествени.Најдобри резултати во истражувањето имале оние мажи кои немале посебно убав облик на тело, за разлика од оние кои носеле тесни маици.

Тоа значи дека фокусирањето на машкиот стомак ја намалува неговата привлечност. A, мажите кои имаат добар облик на тело немаат никаква корист од белата маица.

Затоа, следниве четири господини се пример како треба да се носи белата клот маица 🙂

Франк Стела

Ричард Гир

Стив Меквин

Алан Делон

За авторот

Mr. N