Љубов

Четири места каде вашата девојка може да ве вара

Напишано од Mr. N

Последното истражување во Британија, вели дека 45% од мажите во светот барем еднаш ја варале девојката, додека обратно бројката е преполовена, односно 21% од девојките го имаат преварано нивниот дечко/сопруг.

А кои се четирите места, на кои треба да пазите, се следни:

Интернет – секогаш следете ги потезите на ФБ и на Инстаграм. Многуте лајкови, коментари и тагови, може да се најава за нешто непријатно

Работа – доколку приметите нагла промена во припремата за на работа, како повеќе шминка и облкување како за свадба, тогаш тука нешто мириса

Теретана – јога, фитнес, џогинг. Се е опасно

Во кругот на пријателите – луѓето со кои се дружите, пријателите и комшиите неретко знаат да бидат вашиот број еден непријател

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N