Архитектура

Coeda House е наш објект на месецот

Напишано од Пјер

Coeda House е кафе бар сместен во Shizuoka, Japan.

Локација, поглед, модерна архитектура, и безброј слики за на Инстаграм

За авторот

Пјер

1 Коментар