Мода

Converse со два нови модели во чест на младите денови на Џордан

Nike и Converse извадија два нови модели на патики во чест на почетоците на кариерата на Мајкл Џордан. Станува збор за моделите Fastbreak и Jordan 2.

За авторот

martin