Стил

Converse со иновативна колекција на патики од рециклирани фармерки

Напишано од Mr. N

Converse во чест на екологијата објавува нова иновативна колекција на Chuck Taylor 70 создадена од рециклирани Denim фармерки.

За авторот

Mr. N