Уличен стил

Converse со нова фраерска NBA колекција на патики

Напишано од Mr. N

Converse се враќа повторно во кошаркарскиот свет со нови фраерски дизајни наречени All Star Pro BB.

Овие патики се слична верзија на Converse’s Non-Skid патиките за кошарка создадени во 1917 година, направени од модерни материјали во соработка со Nike.

Погледнете ја новата колекција на Converse All Star Pro BB патики во продолжение

За авторот

Mr. N