Луксуз

Cosmos јахтата за преголемо уживање

Станува збор за јахтата која се вика Cosmos. Долга 90 метри со големи стаклени површини во ентериерот и екстериерот. Во внатрешноста јахтата може да се пофали со флексибилен простор во кој патниците може да патуваат под ѕвездено небо во сосема луксузен простор. Удобна, пространа и секако луксузна во секој поглед.

За авторот

martin