Задолжително

Црната боја и машкиот моден стил пак ќе бидат неразделни во 2018

Напишано од Пјер

Црната боја дефинитно се враќа во 2018. Тука пред се мислиме на црното одело/сако.

А како што веќе гледаме последниве години, правила има се помалку. Што воедно значи, дека црното одело може да се комбинира со се и сешто. Во продолжение имате неколку предлог комбинации каде ќе доминира црната боја, но од кои ќе може да одберете нешто прикладно за вашиот стил.

Па дали сте фанови на формална класика, или на милениал хипстерски стил?

Класика која не умира- Black And White

How To Wear A Black Suit And White Tie

reiss windsor river island zara

Даркерски минимал – All-Black Everything

How To Wear All-Black Tailoring

massimo dutti crane brothers river island Filippa K

Комбинација – Black Blazer / Grey Trousers

How To Wear A Black Blazer With Grey Trousers

de fursac reiss zara frame

Храбро – Patterned Suit

How To Wear A Black Patterned Suit

gucci river island ted baker zara

Весело – Printed Shirt

How To Wear Printed Shirts With A Black Suit

selected homme reiss ted baker river island

Тинејџерски – Tee / Trainers

How To Wear T-Shirts And Trainers with a black suit

house of fraser massimo dutti rives H&M

За авторот

Пјер