Хотели

Да не ве води зимскиот пат накај Швајцарија?

Напишано од Mr. N

Huus Gstaad, е Швајцарско ремек-дело од хотел кое се наоѓа во местото Gstaad-Saanen. Спектакуларно место во снежната Швајцарија, дизајнирано од познатиот архитект Erik Nissen Johansen. Галеријата ќе ве остави без зборови

За авторот

Mr. N