Настани

Да се потсетиме како поминавме на првиот официјален избор на Мажи на годината за 2018 (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Не стивнуваат импрессите сеуште. Само тоа може да кажеме. и по речеси 4 години, ние сеуште се потсеќаме на најубавите моменти од првиот официјален избор на Мажи на годината за 2018.

Преубави луѓе, многу забава, многу насмевки и многу награди за оние најуспешните.

Еве како поминавме во 2018.

За авторот

The Gentleman