Настани

Да се потсетиме како поминавме во 2019 година на Мажи на годината (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Втората година официјалниот избор на Мажи на годината за 2019 година, се одржа во една различна атмосфера, гала вечер, како и што му доликува на едена ваков гламурозен настан.

Во Double Tree by Hilton Skopje, имавме преубави гости, кои навистина ја направија заедно со нас, една од најубавите вечери на кои сме особено горди.

Оваа година имавме 13 категории и 11 добитници, на награди. Главната награда ја понесе Мислав Галер и Божидар Јанковски.

Да не должиме многу, еве како беше на овој преубав настан во 2019 година.

За авторот

The Gentleman