Автомобили

Да ве запознаеме со 2018 PORSCHE MACAN TURBO EXCLUSIVE PERFORMANCE EDITION

Еден од најпопуларните модели на брендот Porsche, Porsche Macan, навистина доминира во својот сектор. 2018 Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition има за цел да ги попуни празнините со најновот издание. Овој модел е со 3.6 литарски  V6 twin-turbo мотор и успева да развие брзина од 0-100 км за неверојатни 4,4 секунди и достигнува максимална брзина од 272 км/ч.

Во внатрешноста на овој модел може да се видат неверојатни мешавини на црната и црвената боја кои го прекриваат кожниот црвен ентериер.

За авторот

martin