Најново

Дали Apple воведува две нови бои на нивните телфони?

Напишано од Mr. M

Јапонскиот блог Mac Otakara минатата недела објави дека iPhone XR на Apple ќе додаде две опции во својата постоечка колекција: зелена и лаванда, со отстранување на сините и коралните модели. Станува збор за две пастелни бои кои што може да бидат дел од новите модели на iPhone XR.

Врз основа на овие гласини, направена е фотографија на која може да се види како би изгледале новите бои. Сепак ќе терба да почекаме до септември да видиме што ново ни спремиле од компанијата Apple.

За авторот

Mr. M